Stratford-upon-Avon

This is a picture of the garden where Shakespeare’s house once stood in Stratford-upon-Avon. The house was originally built rather like a Roman villa with the garden in the middle. The lovely autumn tree in the centre of the picture is a mulberry tree grown from a cutting taken from the tree Shakespeare used to sit under to write.
The garden has recently been excavated by the archaeological department of Birmingham University and evidence of this ‘dig’ can be seen in the picture.
The building in the background is part of the theatre belonging to The Royal Shakespeare Company.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s